Ugnen stod på 200 grader. Cheddaren revs och tomaten och löken finhackades. Sedan blandades detta med mascarponen (vad är det egentligen med den där mascarponen som han Olmås envisas med att ha i allting?!?!?!) i en bunke med lite salt och peppar och lite torkad oregano. Brödet skivades och lades på smörpapper på galler. På med skinka och korv och så en REJÄL klick av ostgeggan. In i ugnen och sedan vänta tills det såg gratinerat och gott ut.
Till mackorna bjöds ett glas av den nya vita boxfavoriten, The Crossings (nr 6276) som jag skrivit om på annat ställe här på bloggen. Det var kanske inte optimalt men det var vad som bjöds i all hast, vi skulle ju se det nya avsnittet av Game of Thrones...
Detta, mina vänner, är riven cheddar. I en röd bunke. |
Här finhackas tomat även om det är paus i själva hackandet just nu. |
Rör ihop till en gegga med kryddor och mascarpone. |
Surdegsbröd från Gateau. |
Rosmarinskinka från Österqvist. Hu så gott. |
På med skinka och korv. Sedan ostgegga. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar